JAANA

Olen hoitolan omistaja. Yrittäjä minusta tuli vuonna 2018 ja Oulun Suolahoitola ”tupsahti syliini” 2021. Ennen yrittäjyyttä olin 16 vuotta luokanopettajana. Olen kouluttautunut mm. voimavarakeskeiseksi mindfulness-ohjaajaksi ja rentoutusohjaajaksi. Yksilöhoidoissa olen erikoistunut rentouttaviin ja hermostoa rauhoittaviin hoitoihin. Hoitojen lisäksi vastaan meille tulevista ryhmistä. Hoitolan ulkopuolella käyn ohjaamassa rentoutustuokioita, pidän toiminnallisia hyvinvoinnin luentoja, koulutan, järjestän hyvinvoinnin tapahtumia ja ohjaan lempeää joogaa. Hoitolan pyörittäminen ja yrittäjyyteni on mahtavan monipuolista. Se on elämäntapa.

Kävely, kuntosali ja jooga ovat liikuntaharrastuksiani. Muita palautumisen keinoja on mm. koti, ystävät, nukkuminen, hyvä ruoka ja oleminen.

Minulle on tärkeää ihmisen aito lämmin kohtaaminen. Hoidoissa haluan, että pystyt rentoutumaan sekä kehon että mielen tasolla. Kun astut hoitolan ovesta sisään, toivomme, että palautuminen alkaa samalla hetkellä. Meillä saat hellittää.

Mitä teen Oulun Suolahoitolassa:

kuumakivihieronta      

intialainen päähieronta 

hemmotteluhoito

Access Bars® 

triplahoito

äänimaljahoito

suolainen äänimalja

rentoutusohjaus

voimavaravalmennus

äänimaljarentoutus

TARJA

Olen parhaassa iässä oleva nainen, äiti, vaimo ja bonus-mummi ja hurahtanut meidän nuoren kultaisen noutajan kasvattamiseen. 

Nuorena innostuin shiatsusta. Kouluttauduin tästä perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktion saloihin, ensin akupainannan tekniikoihin ja sitten myöhemmin akupunktiohoitajaksi valmistuen 2008.

Koulutetuksi hierojaksi valmistuin 2010 ja samalla jatkoin narskutteluun ja purentaongelmiin perehtymistä. 

Äänihieronta ja rentoutushieronta palveluni ovat jatkumo kaikesta mitä osaan nykyisin. Nämä kaksi hoitoa on syntynyt kaikesta mitä opin tällä matkalla ja niiden sisältö on myös monipuolinen apu hoidettavalle.

Toivon hoidoistani olevan iloa ja apua kipuihin ja vaivoihin, rentoutta ennen kaikkea!

Mitä teen Oulun Suolahoitolassa:

rentoutushieronta

purentalihashieronta

äänihieronta

akupunktio ja kauneusakupunktio

akupainantahoito

imukuppihieronta

leuan ja kehon leppuutushoito

suolainen akupunktio

G5-värähtelyhieronta (lisäpalvelu)

MARIA

Työskentelen koulutettuna hierojana Oulun Suolahoitolassa. Koulutetuksi hierojaksi olen valmistunut kesäkuussa 2022. Aiemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja (v.2012). Koulutettuna hierojana sekä lähihoitajana olen terveydenhuollon ammattihenkilö.

Luonteeltani olen rauhallinen ja tulen toimeen hyvin ihmisten kanssa. Harrastan vapaa-ajalla lentopalloa ja sulkapalloa. Vapailla lähden myös usein mökille perheen / ystävien kanssa.

Hierojana otan jokaisen asiakkaan vastaan asiakaslähtöisesti, tulit sitten helpottamaan lihaskireyksiä ja kipua tai vain rentoutumaan.

Mitä teen Oulun Suolahoitolassa:

klassinen hieronta

kuumakivihieronta

intialainen päähieronta 

rentouttava jalkahieronta

imukuppihieronta

lymfahieronta (lisäpalvelu)

päähieronta (lisäpalvelu)

VENLA

Työskentelen koulutettuna hierojana Oulun Suolahoitolassa. Koulutetuksi hierojaksi valmistuin kesällä 2023. Olen helposti lähestyttävä ja työskentelen asiakaslähtöisesti. Pyrin siihen, että jokainen saa parhaimman mahdollisen hoidon jonka pystyn tarjoamaan. Minun kanssa on helppo tulla juttuun olit sitten nuori tai vanha tai jotain siltä väliltä.

Luonteeltani olen iloinen, rento ja rauhallinen. Vapaa-ajalla tykkään urheilla.

Mitä teen Oulun Suolahoitolassa:

klassinen hieronta

kuumakivihieronta

imukuppihieronta

lymfahieronta (lisäpalvelu)

päähieronta (lisäpalvelu)

faskiahieronta (lisäpalvelu)