Työyhteisöt, yhdistykset, kaveriporukat, perheet ym. ryhmät!

Tarjoamme virkistyspäiviin ja yhteisiin hetkiin mukavan rentouttavaa ohjelmaa!

Äänimaljarentoutus

Kokeilkaa syvärentouttavaa äänimaljarentoutusta!  Luvan kanssa saa pötkötellä! Hoito perustuu ääniaaltoihin ja värähtelytaajuuden muutokseen kehossa. Äänellä on parantava ja hoitava vaikutus. Äänimaljarentoutuksen vaikutuksia mm. rentoutuminen, hermoston rauhoittuminen, verenpaineen laskeminen, unen laadun paraneminen. Rentoutuksessa pötkötellään makuuasennossa alustoilla lattiatasossa (onnistuu myös istuen). Keho rentoutuu ja mieli pääsee matkalle. 

Kesto sovitaan kanssanne, yleensä kesto 30-45 min.

 

Suolainen äänimaljarentoutus (sisältää teetarjoilun)

Oulun Suolahoitolassa, kesto noin 1 h, max 3 henkilöä

Suolahoito ja äänimaljarentoutus samalla kertaa! Istahtakaa tuoliin ja nauttikaa lempeän ihanasta äänimaljarentoutuksesta ja rentouttavasta suolahoidosta. Hermosto, hengityselimistö ja iho kiittää.

Äänimaljarentoutus ja rentoutustuokiot voidaan järjestää Oulun Suolahoitolassa, teidän tiloissanne tai vuokratilassa!

Rentoutustuokio      Onnistuu myös etänä!

Keho ja mieli saavat hetken hengähtää ja palautua ylimääräisestä ärsyketulvasta. Teemme helppoja kehollisia harjoituksia, joilla lämmitetään kehoa. Teemme myös rauhoittavia hengitysharjoituksia ja rentoutumista syventäviä mielikuvaharjoituksia. Lopussa noin 15 minuutin äänimaljarentoutus. Rentoutuksen vaikutuksia mm. stressihormonien laskeminen, palautuminen,  kehotuntemuksen kasvaminen. Harjoituksia voi tehdä kotonakin. 

Kesto sovitaan kanssanne, yleensä kesto 60 min.

 

Virkistyspaketti (sisältää kahvi- ja teetarjoilun)

Oulun Suolahoitolassa, kesto noin 2 h, max 21 hlöä

Sisältää 30 tai 40 min suolahuonehoidon sekä 30 tai 40 min äänimaljarentoutuksen.

 

 

Työhyvinvointiluento     Onnistuu myös etänä!

Tällä toiminnallisella luennolla saatte tietoa stressistä ja sen vaikutuksista. Pysähdymme miettimään, miten voi rentoutua ja olla läsnä arjessa. Pohdimme myös ajankäytönhallintaa sekä kuinka vaikuttaa omaan tapaan suhtautua asioihin. Teemme rentoutusharjoituksia, rauhoittavia hengitysharjoituksia ja tietoista läsnäoloa kehittäviä mindfulnessharjoituksia. Saatte työkaluja, joita voi käyttää työpäivän aikana sekä vapaa-ajalla.

Kesto 1,5 – 2,5 h. Pyytäkää tarjous! 

Rentoutustuokio 30 min työpäivän sisällä

5 kerran paketti    Onnistuu myös etänä!

Jo lyhyt tauko työpäivän keskellä voi parantaa työntekijän vireystilaa. 30 minuutin ohjattu rentoutustuokio vaikka kerran viikossa ei ole työpäivän tuottavuudesta pois vaan päinvastoin. 

Koko työyhteisö voi osallistua tuokioon tai halukkaat osallistujat, jotka sitoutuvat jaksoon. Rentoutustuokio vaatii vain tilan työpaikaltanne. Tuokio voidaan toteuttaa tyhjässä tilassa (jolloin harjoitukset tehdään alustoilla) tai tilassa, jossa on tuolit (jolloin harjoitukset tehdään istuallaan ja seisaallaan). 

Ottakaa yhteyttä, niin rakennetaan teille mieluisa paketti! 

jaana@oulunsuolahoitola.fi

p. 044 9828 106