Tutustu tarkemmin!

Alta löydät palvelujen kuvaukset,

kestot ja hinnat.

Varattuasi ajan, tulethan paikalle 5-10 min ennen hoitoaikaa. Kiitos!

Intialainen päähieronta

Hoidossa hierotaan pään lisäksi niska- ja hartiaseutu sekä käsivarret. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, helpottaa stressioireita sekä päänsärkyä ja migreeniä, rentouttaa hartioiden ja niskan jännitystä. 30 min hoidossa asiakas on selinmakuulla. 45 min hoidossa asiakas on sekä päin- että selinmakuulla.

30 min  40 €

45 min  50 €

Hemmotteluhoito

Katkaise arjen kiireet ja tule nauttimaan ihanasta hemmotteluhoidosta. Palaudut ja hermostosi saa rauhoittua. 60 min hoidossa ollaan selinmakuulla, 90 min hoidossa sekä päin- että selinmakuulla. Jalkaterät ja käsivarret hierotaan öljyllä. Jalat hierotaan vaatteiden päältä lempeällä otteella. Lopuksi rentouttava päähieronta!

60 min  65 €

90 min  85 €

Rentoutushieronta

Rentoutushieronta perustuu klassisen hieronnan otteisiin. Hierontaan sisältyy yksilöllisten tarpeiden ja oireiden mukaan akupainantaa ja tarvittaessa akupunktiota. Hieronta rentouttaa lihasjumeja, vapauttaa kehon ja mielen stressiä sekä antaa tehokkaan palautumisen kovan kuntoharjoituksen päälle. 

30 min  40 €          

45 min  50 € 

60 min  65 €

90 min  85 €

kuumakivihieronta

Rentouttava, hellävarainen, mutta tehokas hieronta lämpimillä kivillä. Kuumakivillä hierottaessa hoito tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa – ja verenkiertoa, rauhoittaa hermostoa sekä mieltä, rentouttaa kireitä lihaksia ja lievittää kipua. Puolivartalohieronnassa hierotaan perusteellisesti selkä (tai vaihtoehtoisesti jalat) ja käsivarret sekä lopussa päähieronta. Kokovartalohieronnassa käydään läpi jalat, selkä ja käsivarret sekä 90 min hieronnassa hierotaan myös pää. 

60 min  65 €

90 min  85 €

rentouttava jalkahieronta

Jos kärsit kylmistä jaloista, jalkojen heikosta verenkierrosta tai jalkojen turvotuksesta, tämä hoito on juuri sinulle. Jalat hierotaan kauttaaltaan sekä jalkapohjat käydään läpi hellävaraisesti. Hoidossa aktivoidaan myös kehon lymfapisteitä ja pusketaan kevyin pyörivin ottein nesteet liikkeelle. Hieronta on erittäin rentouttava ja lievittää jalkakipuja.

45 min  50 €

Access Bars® 

Rentouttava hoito, jossa käydään läpi pään alueella sijaitsevat 32 pistettä. Pisteitä stimuloidaan kevyesti koskettamalla. Näihin pisteisiin liittyvät mm. ajatukset, ideat, uskomukset ja tunteet, joita olet elämäsi varrella varastoinut. Hoito auttaa kehoa ja mieltä päästämään irti turhista uskomuksista ja sisäisistä rajoituksista. Alat olla enemmän läsnä elämässäsi. Kuinka paljon olet valmis ottamaan vastaan ja luopumaan vanhasta? Hoidon saaneet ovat kertoneet vaikutuksista: rentouttaa, rauhoittaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä ja unenlaatua, vähentää stressiä, selkiyttää ajatuksia, lisää luovuutta.

60 min  65 €

triplahoito

Jos kaipaat rauhoittumista ja pysähtymistä arjen keskellä, tule kokemaan syvärentouttava triplahoito! Tämä hoito on kokonaisvaltainen, niin keho kuin mielikin saavat hengähtää ja päästää irti. 60 min hoidossa ollaan selinmakuulla, 90 min hoidossa sekä päin- että selinmakuulla. Alussa lempeä jalkaterien ja pään hieronta. Hoito jatkuu äänimaljoilla. Äänimaljojen värähtely hieroo kehoasi sisältäpäin. Hoito perustuu ääniaaltoihin ja värähtelytaajuuden muutokseen kehossa.  Lopuksi Access Bars® saa hermostosi rauhoittumaan antaen syvän rentouden tunteen. Koe ja ihastu!

60 min  65 €

90 min  85 €

akupainantahoito

Hoito tehdään akupisteitä painamalla ja hieromalla pisteitä lempeästi. Akupainanta auttaa kiputiloihin, se aktivoi aineenvaihduntaa, rentouttaa stressaantunutta kehoa, hermostollisiin kipuihin ja päänsärkyyn. Sopii myös lapsille sekä toipilaille, jotka ovat heikossa kunnossa. Hoidossa käsitellään myös korvavyöhykkeitä painamalla ja korvan heijasteisiin asennetaan hoitokuulat, jotka jatkavat hoidon vaikutusta useita päiviä. Kuulat ovat kirurgiterästä ja eivät allergisoi. Hoito tapahtuu hoitopöydällä asiakkaan makoillessa. Hoitoon kuuluu alkuun perinteisen kiinalaisen hoitotavan mukainen pulssi- ja kielianalyysi sekä alkukeskustelu.

45 min  55 €

akupunktio /kauneusakupunktio

Akupunktio on kiinalaisen lääketieteen  hoitomenetelmä, jonka päämääränä on saavuttaa elimistön tasapaino. Hoidossa steriilejä kertakäyttöisiä neuloja pistetään akupunktiopisteisiin. Vaikutus perustuu akupunktiopisteiden ärsytykseen neulalla, mikä käynnistää keskushermoston kautta kehon oman kivunlievitysmekanismin. Akupunktiota käytetään mm. kivun hoitoon, päänsäryn, migreenin, unettomuuden, tulehdusten, niska- ja hartialihasten kipujen, suolisto- ja selkävaivojen hoitoon. Hoitoon kuuluu pulssin ja kielen analysointi. Hoidossa asetetaan noin 10 kpl neuloja eri puolelle kehoa. Akupunktiota suositellaan otettavan aluksi 1-4 kertaa lyhyen ajan sisällä, minkä jälkeen tarkistetaan kehon kyky hoitaa itse kehon häiriötilaa. Tarkoitus on päästä nopeasti ylläpitohoitoon, jolloin hoitoa tarvitaan vain oireiden uusiutuessa tai ennaltaehkäisevästi 1-2 kertaa vuodessa. Kauneusakupunktiossa kasvojen ihon aineenvaihduntaa vilkastutetaan ja parannetaan kasvojen lihasten rentoutumista. Suositeltavaa myös purentaongelmiin. 

60 min  65 €

Äänimaljahoito

Onko sinulla stressiä, keskittymisvaikeuksia, unettomuutta, korkeaa verenpainetta? Tule syvärentouttavaan äänimaljahoitoon, joka hoitaa lempeästi kehoa ja mieltä. Hoidossa soitetaan  maljoja kehon päällä sekä kehon ympärillä. Hoito perustuu ääniaaltoihin ja värähtelytaajuuden muutokseen kehossa.  Äänellä on parantava ja hoitava vaikutus. Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat mm. hengityksen syveneminen, rentoutuminen, hermoston rauhoittuminen, unen laadun paraneminen,  lihasjännitysten helpottuminen. Jos sinulla on sydänsairaus, neurologinen sairaus tai muu vakavampi perussairaus, olethan ennakkoon yhteydessä, niin keskustellaan onnistuuko hoito. Hoitoa ei tehdä, mikäli olet raskauden alkuvaiheessa (0-3 kk).

60 min  65 €

imukuppihieronta

30 minuutin klassisen hieronnan ja 15 minuutin kuivakuppauksen tehokas yhdistelmähoito! Hoito tehdään imukupeilla, joita liuutetaan öljytyllä iholla. Kuivakuppaus on erittäin tehokasta; 15 minuutin käsittely vastaa jopa tunnin perinteistä hierontaa. Hyötyjä mm: rentouttaa lihaksia ja mieltä, parantaa aineenvaihduntaa ja virkistää nestekiertoa, vähentää turvotusta, parantaa liikkuvuutta (notkistaa arpikudosta ja sidekudos saa kimmoisuutta), helpottaa lihas- ja lihaskalvojännitystä nopeasti. Voi helpottaa seuraavia oireita: reuma, astma, rasitusvammat, turvotus, päänsärky, iskias, selluliitti, korkea verenpaine ja lihaskivut.

45 min  50 €

purentalihashieronta
Purentalihashieronta auttaa kasvojen alueen lihasten väsymykseen ja kiputiloihin, päänsärkyyn ja leukanivelen liikerajoituksiin. Suun purentalihasten käsittely mm. narskuttelusta potevalle. Selän, niskan ja kaulan alueen lihasten rentouttava hieronta. Hyvä hoito avaamaan myös syvempää hengitystä kylkivälilihasten käsittelyn ansiosta.
 

45 min  55 €

äänihieronta

Hieronta on kevyttä hierontaa klassisen hieronnan ottein. Hieronta kohdistuu äänen ja hengitykseen käytettävien lihasten käsittelyyn. Vatsa- ja pallealihasten hieronta edistää syvää hengitystä. Äänihieronta on hyväksi puhetyöläisille, laulajille, astmaatikoille, pinnallisesta hengityksestä kärsiville sekä purentaongelmiin.

60 min  65 €

90 min  85 €

klassinen hieronta

Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa. Erilaisilla otteilla muokataan kudosta ja vilkastutetaan aineenvaihduntaa. Hieronta poistaa kipuja, rentouttaa lihaksia ja vilkastuttaa imunestekiertoa.

30 min  35 €         

45 min  45 €         

60 min  55 €

75 min  65 €

90 min 75 €

suolainen akupunktio

Kaksi hoitoa samalla kertaa! Akupunktion ja suolahoidon lempeän tehokas hoito.  Akupunktiohoitaja tulee kanssasi suolahuoneeseen, jossa lyhyen alkukeskustelun jälkeen hän laittaa akupunktiopisteisiin neulat. Sen jälkeen saat rauhassa rentoutuen istua 30 min suolahuoneessa ja antaa suolapölyn hoitaa hengityselimistöä ja ihoa. Hoidon jälkeen hoitaja tulee ottamaan neulat pois. Akupunktiosta voit lukea lisää ylempää.

Hoidon kesto 45 min yksilöhoidossa ja 60 min ryhmähoidossa.

60 €  paikalla 1 hlö

50€/hlö  paikalla 2 hlöä

45€/hlö  paikalla 3 hlöä

40€/hlö  paikalla 4 hlöä 

suolainen äänimalja

Suolahoito ja äänimaljarentoutus samalla kertaa! Tule ystävien tai perheen kanssa! Istahda tuoliin ja nauti lempeän ihanasta äänimaljarentoutuksesta ja rentouttavasta suolahoidosta. Hermosto, hengityselimistö ja iho kiittää. Äänimaljarentoutuksesta voit lukea lisää alempaa.

Kesto 60 min. Hinta ja aika sisältävät teetarjoilun.

50 €  paikalla 1 hlö

40€/hlö  paikalla 2 hlöä

30€/hlö  paikalla 3 hlöä 

Leuan ja kehon leppuutushoito

Purentalihashieronnan ja akupainantahoidon yhdistelmähoito. Purentaongelmia ja tehokkaasti stressiä helpottava lempeä ja mieltä rauhoittava hoito. Hoidossa hierotaan lempeästi kehon ja pään alueen akupisteitä.

75 min   80 €

Äänimaljarentoutus

Kokeilkaa syvärentouttavaa äänimaljarentoutusta!  Luvan kanssa saa pötkötellä! Hoito perustuu ääniaaltoihin ja värähtelytaajuuden muutokseen kehossa. Äänellä on parantava ja hoitava vaikutus.  Rentoutuksessa pötkötellään makuuasennossa alustoilla lattiatasossa (onnistuu myös istuen). Keho rentoutuu ja mieli pääsee matkalle.

Kesto 60 min. Hinta ja aika sisältävät teetarjoilun.

40€/hlö  paikalla 2 hlöä

30€/hlö  paikalla 3 hlöä

25€/hlö  paikalla 4 hlöä

Isommat ryhmät kysykää tarjous!

 

hoitopaketit
Kuumakivihieronta + intialainen päähieronta

yht. 90 min  100 €

Hemmotteluhoito + äänimaljahoito

yht. 90 min    95 €

LISÄPALVELUT

eli toisen hoidon yhteydessä.     

15 min  15 €

Imukuppihieronta (rentoutus-, purentalihas- ja äänihieronnan sekä klassisen hieronnan yhteydessä)

Äänimaljahoito (intialaisen päähieronnan, kuumakivihieronnan ja Access Barsin yhteydessä)

Päähieronta (klassisen hieronnan yhteydessä)

Lymfahieronta (klassisen hieronnan yhteydessä)

Lymfahieronta on kevyt ja rauhallinen hieronta, joka tehdään imusuonistoa seuraillen. Hieronta stimuloi imusuoniston toimintaa ja edistää imunesteen kulkua kehossa. Lymfahieronta poistaa turvotusta kehosta sekä vähentää kipua ja jäykkyyttä.

Faskiahieronta (klassisen hieronnan yhteydessä)

Faskiahieronnassa pureudutaan lihaskalvoihin faskiavahan avulla. Faskiat sitoo yhteen verisuonia, hermoja, lihaksia ja lihasryhmiä. Faskioitten kuuluu liukua ja joustaa lihasten päällä. Faskiakäsittelyllä yritetään kitkan ja lämmön avulla  palauttaa faskian normaali liukuminen.

G5-värähtelyhieronta kiertovärähtely­­laitteella (imukuppi-, purentalihas-, ääni- ja rentoutushieronnan yhteydessä)

G5-värähtelyhieronta perustuu matalataajuiseen värähtelyyn erilaisten  hoitopäiden avulla.  Se rentouttaa kipeän ja jumiutuneen lihasketjun lempeästi tehostaen kehon aineenvaihduntaa.
rentoutusohjaus

Onko sinun vaikea rentoutua ja palautua? Tuntuuko, että kaipaisit ohjausta rentoutumiseen? Teemme helppoja liikeharjoituksia, rauhoittavia hengitysharjoituksia, rentoutumista syventäviä mielikuvaharjoituksia sekä tietoista läsnäoloa kehittäviä mindfulnessharjoituksia. Harjoituksia on helppo tehdä myös kotona. Ohjaukseen voidaan liittää harjoitusten ja keskustelun lisäksi lyhyt Access Bars tai äänimaljahoito. Rentoutuksen myönteisiä vaikutuksia: hermoston rauhoittuminen, stressihormonien laskeminen, itsensä parempi havainnoiminen,  mielen rauhoittuminen tai virkistyminen, kehotuntemuksen kasvaminen, keskittymiskyvyn parantuminen, yöunen syveneminen. 

60 min  55 €

90 min  75 €

voimavaravalmennus

Tuntuuko sinusta, että elämästäsi puuttuu juuri nyt jaksamista, itseluottamusta, motivaatiota tai jotain muuta elämän kantavaa voimaa? Tämä on sinulle, joka haluat turvallisessa, luottamuksellisessa ja sallivassa ilmapiirissä ohjausta. Elämässäsi voi olla jokin vaihe tai aihealue, johon haluat kanssakulkijaa ja auttajaa. Tämä valmennus auttaa sinua tunnistamaan ja vahvistamaan omia voimavarojasi ja vahvuuksiasi. Opit käyttämään niitä arjessa ja elämään itsesi näköistä elämää. Saat työkaluja voimavarakeskeiseen ajatteluun, joka on myönteistä ja eteenpäin vievää. Voimavaravalmennus on käytännönläheinen ja se rakennetaan tarpeittesi mukaan sisältäen sopivan yhdistelmän mm. keskustelua, läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia sekä toiminnallisia harjoituksia. Valmennukseen voidaan sisällyttää myös  Access Bars® tai äänimaljahoito. Valmennuksen tavoitteena on helpottaa tämänhetkistä elämäntilannettasi, auttaa sinua oivalluksiin mahdollisista muutostarpeista, ohjata sinua kuormittavien uskomusten irtipäästämiseen. 

90 min  95 €

90 min x 3 yht. 270 €

90 min x 6 yht. 520 €